De Maandelijkse Veiling

Zoals al op de homepage staat, organiseert Clair elke maand een veiling van één artikel dat tegen een lage actieprijs wordt ingezet.

Het artikel komt op de eerste maandag van de maand op deze plaats op de site te staan en bezoekers van de site hebben tot de laatste vrijdag van die maand tot ‘s avonds 9 uur de mogelijkheid om op dit artikel te bieden. De veiling stopt die vrijdag exact om 21.00 uur. Degene die dan het hoogste bod heeft geplaatst, mag het artikel dan kopen tegen de prijs die door hem of haar is geboden.

Bij deze Maandelijkse Veiling dient u binnen 3 werkdagen te betalen. Zodra u een veiling ‘wint’, krijgt u een mail naar het door u opgegeven e-mail adres. Hierin staat hoe u kunt betalen en wordt er naar uw verzendadres gevraagd. Het geld wordt dus niet direct na de veiling van uw rekening afgeschreven! Het is echter wel belangrijk dat u snel betaald, aangezien u anders gezien kunt worden als een ‘nep bieder’.

Na ontvangst van uw betaling wordt het artikel opgestuurd naar het door u opgegeven verzendadres. Het is belangrijk dat u direct na ontvangst van het artikel controleert of u alles ontvangen heeft. Eventuele onvolkomenheden kunt u dan aan ons melden. Hierna is reclameren uitgesloten.

Verzendkosten
Bij het opmaken van de rekening van het artikel wordt bij het aankoopbedrag tevens de verzend- en verpakkingskosten berekend. Voor artikelen die afgehaald worden gelden uiteraard geen verzendkosten. Voor artikelen die door hun afmetingen en/of gewicht geen standaard verzendbedrag kennen, wordt achteraf een factuur voor de verpakkings– en verzendkosten gestuurd.

Verzendprijs geldt voor verzending binnen Nederland. Bezorging binnen acht werkdagen na betaling van onze rekening inclusief de verpakkings- en verzendkosten.

Consumenten hebben het recht om de koop te ontbinden overeenkomstig artikel 6:230o BW. Er is een mogelijkheid om de gekochte zaken dan naar een vooraf bekend gemaakt adres te retourneren.

Restitutie kan uitsluitend plaatsvinden na onbeschadigd retourzending. Kosten voor retour komen in eerste instantie ten laste van de consument. Waardevermindering door gebruik komt eveneens ten laste van de consument.