Clair Excentrieck zet zich in voor goede doelEN

Maatschappelijk betrokken ondernemen richt zich met name op het terrein dat betrekking heeft op het versterken van de relatie van een bedrijf met haar eigen omgeving.
Maatschappelijk Betrokken Ondernemen omvat alle activiteiten die door het bedrijfsleven worden ondernomen om de kwaliteit van de lokale leefomgeving te verbeteren.

Bij Clair Excentrieck staat maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel. Logisch, want al vanaf haar jeugd voelde Hannah de behoefte om een concrete bijdrage aan de samenleving te leveren.
Dit deed ze door vrijwilligerswerk, om op die manier haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Dankzij haar bedrijf Clair is ze nu in staat om deze betrokkenheid om te zetten in een financiële injectie van een aantal goede doelen.

Al meerdere jaren doneert Clair Excentrieck namelijk één maal per jaar een percentage van verschillende fairs aan goede doelen zoals Kika Kinderen Kankervrij, Stichting Haarwensen, Stichting Stop Hersentumoren, de Oostendorperwatermolen, Dierenasiel Brammelo, Zorgboerderij Erve Meijerinkbroek B.V. en Zonnekinderen. Vanaf 2018 wordt dat een jaarlijkse donatie van een percentage van de Maandelijkse Veilingen (CMV).

Mocht u ook een bijdrage aan een van deze doelen overwegen, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag de namen van de respectievelijke contactpersonen.