CLAIR & FAIR

Clair heeft al menige fair georganiseerd. De slideshow links toont daarvan een aantal impressies. Al jaren zijn fairs zoals de Old Christmas Fair en de Antiek, Brocante en Kunst Fair een terugkomend fenomeen. Een overzicht van de eerstvolgende fair kunt u ook op de homepage en op de Facebookpagina  van Clair vinden.

AUGUSTUS 2018
Antiek, Brocante- en Lifestyle Fair

Het staat nu vast dat er In augustus 2018 niet de achtste Antiek, Brocante- en Lifestyle Fair rondom de Oostendorper watermolen te Haaksbergen wordt georganiseerd. Jammer, maar daar staat tegenover dat u nu bijna dagelijks een bezoek kunt brengen aan de Clair Excentrieck winkel in hartje Haaksbergen. Even voor de volledigheid het adres:
Markt 19, 7481HS Haaksbergen

Nog meer weten over openingstijden, enzovoort? klik dan op onderstaande knop.

Clair's winkelpand

DECEMBER 2018
XMAS PARTY

In plaats van de geplande XMAS PARTY van 7 en 8 December hebben we gekozen voor een leuke veiling op 22 December! De reden is dat wij onze klanten niet in de kou willen laten staan omdat we de winkel op korte termijn niet zó kunnen verwarmen dat er een aangename temperatuur is. Wij denken dat een veiling een leuk en goed alternatief is. Nadere berichten volgen in de Nieuwsbrief.

 

hou me s.v.p. op de hoogte